ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρουπ: “Επιστρέφω έτοιμος να δώσω λύσεις στην ομάδα!”

Ο Λούκας Ρουπ, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του αυριανού (17/12) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ, απαντάει θετικά, αν είναι έτοιμος να δώσει λύσεις ως “δεκάρι” στους “κίτρινους”.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Αρχικά, ερωτώμενος πώς αισθάνεται που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, φανέρωσε την ικανοποίησή του λέγοντας: “Επιτέλους επέστρεψα! Είμαι ξανά με την ομάδα και είμαι παραπάνω από χαρούμενος γι’ αυτό! Μπορώ και συμμετέχω κανονικά πλέον στις προπονήσεις μετά από δύο μήνες και πλέον κι αυτό είναι που με χαροποιεί. Την τελευταία εβδομάδα προπονούμαι κανονικά, κάθε μέρα και πιο δυνατά. Είμαι σε καλό δρόμο και χαίρομαι που επιστρέφω!”

Σχετικά με το πώς είδε την ομάδα όλο αυτό το διάστημα που έλειψε (από τις 17 Σεπτεμβρίου και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε ξανά ως τώρα), είπε: “Η ομάδα έκανε κάποια καλά παιχνίδια αυτό το διάστημα. Πήρε κάποια καλά αποτελέσματα και μάζεψε αρκετούς βαθμούς. Σε κάποια παιχνίδια δεν είχαμε λίγη τύχη παραπάνω. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι έχουμε την επαφή με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και θέλουμε να τη διατηρήσουμε. Πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, προκειμένου να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στην πέμπτη θέση, αλλά και να πλησιάσουμε κι άλλο την πρώτη τετράδα”.

Όσο για το επίμαχο θέμα, αυτό της θέσης του οργανωτή, στην οποία ο Άρης αντιμετωπίζει πρόβλημα εδώ και καιρό, τόσο με τη δική του απουσία, όσο και με αυτή του Μανού Γκαρθία, απάντησε, αν είναι έτοιμος να δώσει λύσεις: “Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω λύσεις στην ομάδα. Βεβαίως, είναι θέμα του προπονητή, αν με χρησιμοποιήσει και για πόσο χρόνο. Πράγματι, κι εγώ κι ο Μάνου Γκαρθία ήμασταν έξω το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, εγώ νιώθω καλά, νιώθω έτοιμος να μπω και να αγωνιστώ!”

Αναφορικά με τον ερχόμενο αντίπαλο, τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του και στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα εμφανιστεί με νέο προπονητή, ο Ρουπ σχολίασε: “Πράγματι, θα έχει καινούργιο προπονητή ο ΟΦΗ. Αυτό καθιστά τον αντίπαλό μας απρόβλεπτο σχετικά με το πώς θα αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα, δεν ξεχνάμε το πρώτο παιχνίδι στην Κρήτη και με ποιον τρόπο ηττηθήκαμε εκεί. Δεν ξέρουμε τι μας περιμένει την Κυριακή από την πλευρά του ΟΦΗ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι εμείς να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε κατάσταση, που θα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να κάνουμε αυτό που εμείς θέλουμε στο παιχνίδι, για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Παίζουμε χωρίς τους οπαδούς μας, αλλά και πάλι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και ως απάντηση στον τρόπο που χάσαμε στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι”.

Κι όσο για την κατοχή της μπάλας, που λογικά θα ζητήσει ο Άρης να έχει στον αγώνα με τον ΟΦΗ, κι αν αυτό επιβάλει και τη δική του αγωνιστική παρουσία, απάντησε ο Γερμανός μέσος: “Πράγματι, μου αρέσει να έχω την μπάλα στα πόδια μου. Γενικότερα, ως ομάδα μας αρέσει να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Στο τελευταίο παιχνίδι μπορεί να υποφέραμε, γιατί δεν την είχαμε τόσο πολύ, και ως ομάδα πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι σε όλες τις αναμετρήσεις. Ευτυχώς, έχουμε πολύ καλό γήπεδο, πολύ καλό τερέν κι αυτό μας βοηθάει ιδιαίτερα”.

 

To Top