ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρουπ: “Στόχος μας να είμαστε έτοιμοι στις 27 Ιουλίου – Θα έρθουν και τα γκολ”

Από τους κορυφαίους ίσως και ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά ορεξάτος ήταν ο Λούκας Ρουπ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο τελικό αποτέλεσμα και στην εικόνα της ομάδας, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την ετοιμότητα του ίδιου και των συμπαικτών του στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αρχικά για το παιχνίδι είπε: “Ήταν ένα καλό τεστ. Σίγουρα δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Υπάρχουν ακόμη αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα είναι μία περίοδος που θα πρέπει να ανέβουμε σαν ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε πλέον το ρόστερ σχεδόν συμπληρωμένο και στις δύο-δυόμιση εβδομάδες που απομένουν πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το ρόστερ και την ποιότητα για να το κάνουμε”.

Ερωτηθείς για την ετοιμότητα του Άρη αναφορικά με το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι δήλωσε: “Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στις 27 Ιουλίου. Αυτός είναι ο στόχος και των παικτών και του προπονητικού τιμ. Σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο για την εποχή. Πρέπει όμως να δουλέψουμε για το τελευταίο… τρίτο του γηπέδου, να παίρνουμε τη σωστή απόφαση εκεί. Και θα έρθουν τα γκολ, είμαι σίγουρος. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, στον χρόνο που μας απομένει και θα είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

To Top