Ρούνεϊ: «Ο Ρονάλντο πρέπει να φύγει από την Γιουνάιτεντ»

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, πιστεύει ότι ο σύλλογος πρέπει να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει, αν θέλει να χτίσει μια επιτυχημένη ομάδα για το μέλλον υπό τον νέο προπονητή Έρικ τεν Χαγκ.

Ο 37χρονος Ρονάλντο, ο οποίος επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ από τη Γιουβέντους την περασμένη σεζόν, φέρεται να θέλει να φύγει από το Ολντ Τράφορντ, μετά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στο Champions League.

«Πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει. Δεν είναι ότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί να παίξει σε μια ομάδα του Τεν Χαγκ. Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα», έγραψε ο Ρούνεϊ, ο οποίος τώρα είναι προπονητής στη DC Γιουνάιτεντ στο MLS, μιλώντας στους Times.

«Ο Ρόνι θα σου βάζει πάντα γκολ. Αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Γιουνάιτεντ δεν είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο τώρα, οπότε ο στόχος πρέπει να είναι να χτιστεί μια ομάδα που θα μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια, και πρέπει να προγραμματίσεις γι’ αυτό».

Ο Ρονάλντο σκόραρε 24 φορές σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, για τη Γιουνάιτεντ, σε μία σεζόν που τερμάτισε στην έκτη θέση.

Η Γιουνάιτεντ ξεκινά σήμερα τη διαδρομή της στην Premier League , εντός έδρας με την Μπράιτον.

To Top