Ρυθμίστηκε η οφειλή προς την εφορία!

Οριστική λύση δόθηκε σήμερα στο θέμα της εφορίας από τον Θανάση Τζεβελέκη! Υπογράφηκε η παραδοχή της οφειλής με τις προσαυξήσεις, δόθηκε ένα αντίτιμο που όρισε η εφορία και το τυπικό μέρος της υπόθεσης ολοκληρώνεται την Τρίτη με την καταβολή του υπόλοιπου ποσού που απαιτείται!

Σήμερα το πρωί βρέθηκαν στα γραφεία της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης ο λογιστής και ο νομικός του κ. Τζεβελέκη, ο λογιστής και ο νομικός της ΚΑΕ και αφού πιστοποιήθηκε η οφειλή που υπάρχει με τις προσαυξήσεις, υπογράφηκε το σχετικό έγγραφο παραδοχής, δόθηκε ένα χρηματικό ποσό ως αντίτιμο, το οποίο ορίζει βάσει συγκεκριμένων στοιχείων η εφορία και πλέον η ρύθμιση είναι γεγονός.

Το τυπικό μέρος της υπόθεσης θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τρίτη σε νέο ραντεβού που έχει οριστεί και εκεί ο κ. Τζεβελέκης θα καταβάλει στην εφορία και το υπόλοιπο ποσό της προκαταβολής των 350.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει συζήτηση για τον καθορισμό του αριθμού των δόσεων ανά μήνα.

“Όλος ο Άρης θα πρέπει να ευχαριστεί τον Θανάση Τζεβελέκη, γιατί με την δική του καθοριστική συμβολή και οικονομική συνδρομή λύθηκε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα. Ο κ. Τζεβελέκης χειρίστηκε αποκλειστικά μόνος του την υπόθεση της ρύθμισης, ώστε ο Άρης να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα με την εφορία. Ουσιαστικά δόθηκε τέλος σε αυτό το θέμα, τυπικά θα δοθεί την προσεχή Τρίτη”, δήλωσε στο PRESSARIS.gr ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης.

To Top