Ρυθμίστηκε το ban της ΑΕΛ, προχωράει για μεταγραφές

Το οικονομικό πρόβλημα που είχε επιφέρει ban στην ΑΕΛ, ρύθμισε ο νέος πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Νταβέλης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Θεσσαλική ΠΑΕ.

Με αυτόν τον τρόπο, πλέον η ομάδα της Λάρισας θα μπορέσει να πραγματοποιήσει χωρίς περιορισμούς, μεταγραφές για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης, διευθέτησε την Παρασκευή 12/8 όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του ban, όπως αυτές δημιουργήθηκαν από τη προηγούμενη διοίκηση και ανοίγει οριστικά για την ομάδα μας η δυνατότητα των μεταγραφών Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών.

Εκτιμάται ότι από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, που θα επικυρωθεί οριστικά από FIFA & ΕΠΟ η όλη διαδικασία, ξεκινούν άμεσα οι σχετικές ανακοινώσεις και οι περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ΑΕΛ».

Επίσης, η ΑΕΛ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που αφορά το νέο Δ.Σ της ομάδας, όπως αυτό εξελέγη μετά από τη Γενική Συνέλευση της Παρασκευή (12/8):

«Επιβεβαιώνοντας τις εξαγγελίες και το όραμά του για την ΑΕΛ και τονίζοντας την εκπλήρωση όλων των μέχρι στιγμής στόχων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης, καλωσόρισε τους εκπροσώπους της Ερασιτεχνικής και τους μικρομετόχους κ.κ. Βαλασόπουλο και Παυλόπουλο, στην πρώτη επί των ημερών του Γενική Συνέλευση, που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ την Παρασκευή 12/8.

Στη διάρκειά της, μετά από ώριμη συζήτηση επί του συνόλου των θεμάτων, προτάθηκε και εξελέγη το εξής 9μελές νέο Δ.Σ. της ομάδας, που θα συγκροτηθεί άμεσα σε σώμα:

Αχιλλέας Νταβέλης, Ιωάννης Νταβέλης, Αθανάσιος Νταβέλης, Δημήτριος Παπαλέξης, Αναστασία Καραγκιόζη, Αναστάσιος Βενέτης, Νικόλαος Κορομπίλιας, Γλυκερία Τζουβάρα και Ιωάννης Δήμας (εκπρόσωπος Ερασιτεχνικής)», αναφέρει η ενημέρωση των «βυσσινί».

To Top