Ρυθμιστής ο Ερασιτέχνης στις εξελίξεις – Δεν απαντάει άμεσα στους Ισπανούς – Προτεραιότητα το συμφέρον του Άρη

Από το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται στα χέρια του Ερασιτέχνη η γραπτή πρόταση των Ισπανών που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού Άρη. Eίναι μέχρι στιγμής η μοναδική πρόταση (άσχετα εάν θα κριθεί ως αξιόπιστη ή όχι) και πέρα από τα όσα διαχέονται σε φιλολογικό επίπεδο στην ατμόσφαιρα.

Είχε προηγηθεί μια συνάντηση των εκπροσώπων των Ισπανών με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργο Γαλανό, ώστε να συζητηθούν κάποιες παράμετροι της δικής του παρουσίας στο οικονομικό κομμάτι για το διάστημα που είναι αυτός ο υπεύθυνος της ομάδας. Σε ότι αφορά αυτό το σημείο υπήρξε προσέγγιση και συμφωνία.

Από κει και πέρα, όμως, ήταν και είναι σαφές ότι όποιος θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο του Άρη, θα πρέπει να απευθυνθεί στον αρμόδιο και ρυθμιστή των εξελίξεων, που δεν είναι άλλος από τον ΑΣ, προκειμένου να καταθέσει την οποιαδήποτε πρόταση.

Όπως κι έγινε στην παρούσα φάση. Την πρόταση των Ισπανών (καταβολή 700.000 ευρώ σε κοινό λογαριασμό, εξόφληση των χρημάτων του Γαλανου) που υπογράφεται από τον Λουίς Ολίβερ, θα κρίνει ο Ερασιτέχνης Άρης, ο οποίος και θα πάρει τις όποιες αποφάσεις του με γνώμονα τα συμφέροντα του συλλόγου, κάτι που τόνιζαν και χθες οι άνθρωποι του. Δεν θα γίνει καμία κίνηση υπό πίεση και φυσικά θα μπει “μπροστά” και πάνω από όλα το καλό του Άρη, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο-“Γολγοθά” που βιώνει.

Θα ζυγίσουν τα δεδομένα και θα προχωρήσουν στις κινήσεις της “επόμενης μέρας”. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι δεν θα απαντήσει άμεσα ο Ερασιτέχνης. Οι όποιες συζητήσεις και ενέργειες αναμένονται στο ξεκίνημα της εβδομάδας και σίγουρα μετά τον αγώνα της ομάδας στο Σουφλί.

To Top