ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρωσία, ο αντίπαλος για τον τελικό

Σπάνια έχει στηθεί σκηνικό με τετραπλή ισοβαθμία σε οποιοδήποτε όμιλο τεσσάρων ομάδων. Αυτό ακριβώς έγινε στον πρώτο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων, από όπου θα προέκυπτε ο αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας νέων για τον ημιτελικό της Πέμπτης, με την ομάδα που κατέκτησε τελικά την πρώτη θέση σε ένα πρωτοφανές θρίλερ να είναι η Ρωσία, που θα είναι τελικά ο αντίπαλος μας την Πέμπτη.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε τελικά η Ρωσία που σε ένα αγώνα θρίλερ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γερμανία (32’ αυτ. Κέρερ, 45’ Μπεζντενέζνιχ / 12’ Κέρερ, 65’ Βέρνερ) και πέταξε εκτός συνέχειας την «νασιονάλμανσαφτ», που ήταν από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση.

Οι Ισπανοί (θα αντιμετωπίσουν την Γαλλία στον έτερο ημιτελικό) πήραν τελικά την δεύτερη θέση, μετά το 1-1 με τους Ολλανδούς. Οι φούριας  ρόχας προηγήθηκαν νωρίς της Ολλανδίας με αυτογκόλ του Μιρανι (8’) άντεξαν στο σφυροκόπημα των Ολλανδών που ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Φαν Αμερσφόορτ (54’), όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους έστελναν στην επόμενη φάση.

Πηγή: sdna.gr

To Top