ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρόβας: «Είμαστε μια οικογένεια, θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε»

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε για τη χθεσινή νίκη στην Κοζάνη, το αμυντικό παιχνίδι των αντιπάλων τους, αλλά και για τη δική του απόδοση, ενώ παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το ματς με την Κοζάνη: «Σε κάθε παιχνίδι, η αντίπαλη ομάδα δεν αγωνίζεται την προηγούμενη αγωνιστική και είναι ξεκούραστη με μας. Αυτό δεν είναι λόγος δικαιολογίας για την μέτρια απόδοση. Θα έρθουν και τα καλά παιχνίδια και τα μεγάλα σκορ. Απλά η ομάδα έχει πιεστεί αρκετά στη φυσική κατάσταση».

Για το αν δυσκολεύει την απόδοσή τους το αμυντικό παιχνίδι των αντιπάλων: «Είδατε και χθες πως η Κοζάνη είχε 11 παίκτες μέσα στην περιοχή. Αυτό από μόνο του δυσκολεύει τις προσπάθειες μας. Μάλιστα, το χθεσινό και το γήπεδο του Νέστου Χρυσούπολης ήταν από τα χειρότερα γήπεδα που έχουμε παίξει».

Για την απόδοση του: «Ξεκίνησα πολύ καλά τα πρώτα 4-5 παιχνίδια. Αλλά, όπως όλη την ομάδα, έτσι και εμένα μας έχουν επηρεάσει τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ξέρω τον εαυτό μου και θεωρώ πως θα επιστρέψω στα επίπεδα που θέλω».

Για την Γ’ Εθνική: «Όλες οι ομάδες δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Μόνο η δική μας ομάδα έχει να χάσει και εμείς οι παίκτες. Δεν είναι εύκολη κατηγορία και δεν σημαίνει πως επειδή ο Άρης έχει 20 επαγγελματίες πρέπει να κερδίζει πάντα και πολύ εύκολα. Είμαστε 11 και εμείς και οι αντίπαλοι. Η ομάδα έχει υγεία και είναι αήττητη. Δεν σημαίνει πως οι παίκτες που δεν έχουν καλή απόδοση στην Γ’ Εθνική δεν μπορούν να παίξουν στην Α’ Εθνική».

Για την ομάδα: «Δεν μας επηρεάζει τίποτα γιατί έχουμε μια οικογένεια και κάναμε και καλά και κακά παιχνίδια. Όλα αυτά που θέλουμε θα βγουν στη συνέχεια και θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για την διοικητική ηρεμία: «Έχουμε μια διοίκηση που θα τη ζήλευαν πολλές ομάδες. Τα έχουμε όλα και το πιο θετικό είναι πως είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή. Δεν μας λείπει τίποτα και αυτό είναι το καλύτερο για μας».

Για τον κόσμο: «Τι να πούμε γι΄ αυτόν τον κόσμο; Είναι σε κάθε ματς κοντά μας και μας βοηθάει και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τον κάνουμε χαρούμενο».

To Top