ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρόβας: “Η φανέλα του Άρη είναι πολύ μεγάλη, είχαμε μεγάλη πίεση το τελευταίο διάστημα…”

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, δίνοντας συγχαρητήρια στη ομάδα του για το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά όσα είπε: 

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Μέσα από αυτά τα ματς δείχνει χαρακτήρα. Ένα παιχνίδι που δεν παρατήσαμε. Το πιστέψαμε. Όταν αρχίσαμε να παίζουμε αυτό που ξέραμε, παρουσιάσαμε ένα πρόσωπο που πρέπει να μας γίνει συνήθεια. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο προς το κακό. Εχω πολλές απαιτήσεις και από μένα και από τους συμπαίκτες μου.’Εχουμε μία πίεση παραπάνω, λόγω των κακώς αποτελεσμάτων. Στο δεύτερο, παίξαμε πιο ελεύθερα. Γι αυτό δεν ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα, το πιστέψαμε. Όταν έχεις τόσες διακοπές δεν είναι δικαιολογία, αλλά άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα. Η ομάδα έχει 13 νέους παίκτες. Η συνέχεια πολύ καλύτερη. Θα κάνουμε αυτοκριτική κάθε αγωνιστική να δίνουμε ότι έχουμε. Η ομάδα πάνω από τον εαυτό ματς”.

Για το αν έχουν βλέψεις για κάτι παραπάνω στο θεσμό: “Σίγουρα όταν παίζεις με τον Αστέρα μία ομάδα σταθερή στη Σούπερ Λιγκ και το γυρνάς, μπορείς να κοιτάς πιο ψηλά. Η φανέλα αυτή είναι πολύ μεγάλη. Θέλουν λίγο χρόνο να καταλάβουμε που βρισκόμαστε”.

To Top