ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρόβας: «Ολοι θα ήθελαν να παίξουν στον Άρη…»

Ο Βασίλης Ρόβας ακολούθησε και αυτός τον δρόμο του Νίκου Αναστόπουλου, επιστρέφοντας στον Αρη μετά από αρκετά χρόνια. Ο Ελληνας μέσος είχε αποκτηθεί από τους «κίτρινους» το καλοκαίρι του 2009, δεν του δόθηκαν όμως οι ευκαιρίες που έπρεπε, ενώ το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η συνέχεια έδειξε ότι ο Ρόβας άξιζε μια θέση στο ρόστερ του Αρη, και ο ίδιος, με την απόφασή του να αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική, απέδειξε ότι ήθελε να επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Αφού ανέλαβε ο κ. Καρυπίδης, πίστεψα ότι θα γίνει μια καινούρια αρχή για την ομάδα, με σοβαρή δουλειά από μέρους του. Ηθελα να είμαι ένας από τους πρωτεργάτες, ώστε να γραφτώ στην ιστορία του Αρη, στη νέα σελίδα, που θα είναι στα μεγάλα σαλόνια. Πιστεύω πως, μέχρι στιγμής, δικαιώνομαι απόλυτα για την απόφασή μου».

Αυτό, πάντως, είναι κάτι που τονίζουν όλοι σχεδόν οι συμπαίκτες σου, ότι θέλουν να επιστρέψουν μαζί με τον Αρη στη Super League…

«Πιστεύω πως όλοι οι Ελληνες ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να βρίσκονται στη δεδομένη στιγμή στον Αρη, που θα αγωνίζεται στη Football League την επόμενη αγωνιστική περίοδο, γιατί βλέπουν ότι υπάρχει προοπτική για το μέλλον. Είναι κάτι που συζητάμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια και όλοι έχουν την ίδια γνώμη. Θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτό το ταξίδι προς την αναγέννηση του Αρη. Η ομάδα, άλλωστε, σε έναν χρόνο από τώρα, περίπου, θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Super League. Σίγουρα πρόκειται για το αυτονόητο, βέβαια, καθώς ο Αρης ανήκει εκεί και απλά έτυχε για κάποιες συγκυρίες να φτάσει τόσο χαμηλά».

Εχεις παίξει ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πώς αντιδρούν οι νέοι συμπαίκτες σου στο ότι ο κόσμος σάς ακολουθεί παντού, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεστε στη Γ΄Εθνική;

«Εγώ τον Αρη τον πρόλαβα με γεμάτο το γήπεδο, με περισσότερους από 22.000 οπαδούς σε κάθε παιχνίδι. Τα πράγματα είναι σίγουρα διαφορετικά τώρα, όμως είναι συγκινητικό ότι σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια γεμίζουν τις εξέδρες. Ακόμα και όσοι ήρθαν φέτος στην ομάδα γνώριζαν τη δυναμική της, σίγουρα όμως είναι διαφορετικό να το ζεις. Καταλαβαίνουμε ότι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι δύσκολο να δούμε 20.000 οπαδούς σε κάθε παιχνίδι, γιατί ο κόσμος είναι και λίγο ξενερωμένος από τη δεύτερη χρονιά στη Γ΄Εθνική. Καταλαβαίνουμε όμως συνεχώς το πόσο αγαπούν την ομάδα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξαναγεμίσει το γήπεδο και είναι στο χέρι μας να γίνουν πολλά sold out. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι και σαν μια οικογένεια. Oι παίκτες, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση είμαστε ένα, έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις και θέλουμε και τους φίλους της ομάδας να μας αγκαλιάσουν και να γίνουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, ώστε ο Αρης να γράψει πάλι ιστορία στη Super League».

Στο δικό σας κομμάτι, στο αγωνιστικό, πήρατε άριστα και εξασφαλίσατε την άνοδο. Για το θέμα της συμμετοχής στη Football League μιλάτε καθόλου στα αποδυτήρια;

«Σίγουρα, όλα τα παιδιά συζητάμε μέσα στα αποδυτήρια. Πάνω απ’ όλα, είμαστε μια ομάδα δεμένη σαν οικογένεια και φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο. Το βλέπουμε το θέμα κι εμείς, αλλά δεν μας επηρεάζει, γιατί είμαστε σίγουροι ότι του χρόνου θα είμαστε στη Football league. Ο κ. Καρυπίδης ξέρει καλύτερα απ’ όλους, γι’ αυτό και δεν μιλάει πολύ. Πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά, γιατί είναι κρίμα, είναι κρίσιμη η άνοδος για την ιστορία του Αρη».

Πηγή: sentragoal.gr

To Top