Ρόγκα: «Θα κυνηγήσουμε το κύπελλο μέχρι τον τελευταίο πόντο»

Ο Άρης θέλει να διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας και θα παλέψει μέχρι τον τελευταίο πόντο για την επίτευξη του στόχου, όπως επεσήμανε η Πένι Ρόγκα. 

Αναλυτικά όσα είπε η αθλήτρια του βόλεϊ γυναικών του Άρη στο Yellow Radio 101,7 FM:

Αρχικά ανέφερε: “Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Έχουμε διάθεση και όρεξη για να πάμε παραπάνω. Ήταν δύσκολο Σάββατο και η πρόκριση κρινόταν από την δική μας απόφαση. Έπρεπε πρώτα από όλα να δείξουμε στους εαυτούς μας ότι αξίζουμε μία δεύτερη ευκαιρία”.

Για το πως ετοιμάστηκαν για το ματς με την ΑΕΚ: “Ετοιμαζόμασταν ψυχολογικά, έπρεπε να πιστέψουμε στις δικές μας δυνατότητες. Χάσαμε το πρώτο σετ ενώ παίξαμε καλά, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Κοιτάξαμε το ματς φάση, φάση, είπαμε ότι μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε κάθε πόντο ξεχωριστά. Χαίρομαι γιατί βγάλαμε πάθος, δεν αφήσαμε καμία μπάλα να πέσει κάτω”.

Για το αν προτιμάει κάποιον αντίπαλο: “Όλες οι ομάδες που θα προκριθούν είναι αξιόλογες και έχουν πολύ καλά ρόστερ. Όποιος αντίπαλος και αν κληρωθεί θα γίνει ένα καλό ματς, ο καλύτερος πιστεύω ότι θα κερδίσει. Εμείς κυνηγάμε έναν στόχο που δεν είναι μακρινός, όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο, εκεί θα κριθούμε από την απόδοση μας. Εμείς θα κυνηγήσουμε το κύπελλο μέχρι και τον τελευταίο πόντο”.

To Top