Ρόγκα: «Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, είμαι πολύ χαρούμενη στον Άρη»

Με αφορμή και την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας η Πέννυ Ρόγκα μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ και τη… σύντομη ως τώρα πορεία της με τον Άρη, καθώς ανήκει στο δυναμικό της ομάδας τον τελευταίο μήνα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για τη διακοπή της Volley League Γυναικών: «Είναι ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη η κατάσταση που ζούμε γενικότερα στη χώρα μας και παγκοσμίως, αλλά και στον αθλητισμό στην Ελλάδα είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Μας έχουν σαν ακορντεόν, η μεγάλη διακοπή ήταν 2 μήνες τον Νοέμβριο, μπήκαμε τον Ιανουάριο ξανά σε προετοιμασία, θέσαμε υψηλούς στόχους με τον Άρη, παίξαμε τρεις αγωνιστικές και σταματήσαμε ξανά για να μας επιτραπούν μόνο οι προπονήσεις».

Για το πότε μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα: «Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, μας λένε βήμα-βήμα και μέρα-μέρα. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Αρκετές ομάδες αποδυναμώθηκαν, άλλες παίκτριες έφυγαν για να συνεχίσουν να παίζουν σε άλλες χώρες, άλλες έμειναν ελπίζοντας στη συνέχιση της σεζόν. Δεν ξέρω αν θα δικαιωθούμε, θα φανεί».

Για την μεταγραφή της στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενη στον Άρη, ευχαριστώ όλους στην ομάδα για την εμπιστοσύνη. Θέσαμε υψηλούς στόχους, μου αρέσει ο ανταγωνισμός και για αυτό είμαι εδώ. Το κλίμα είναι πάρα πολύ όμορφο, οι συμπαίκτριές μου με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά και είναι σα να τις γνωρίζω χρόνια».

Για τους στόχους του Άρη: «Θέλαμε και θέλουμε να πάμε καλά, η ομάδα πρωταγωνιστεί κι εφόσον ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν. Ας τελειώσει αυτή και μετά θα συζητήσω με τον Άρη. Εύχομαι όλοι μας να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας σύντομα και να είναι όλος ο κόσμος υγιής».

To Top