Ρόγκα: «Φανήκαμε κουρασμένες, δεν είχαμε συγκέντρωση στην τακτική του προπονητή μας»

Η Πένυ Ρόγκα μίλησε μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό αποδίδοντάς την στην κούραση και την έλλειψη συγκέντρωσης.

Αναλυτικά όσα είπε η Ελληνίδα λίμπερο: «Δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Δώσαμε έξι ματς σε δυόμιση εβδομάδες και σήμερα φανήκαμε πολύ κουρασμένες. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι μας είχε διαβάσει καλά, μας πίεσε πολύ στο σερβίς ενώ και το συγκεκριμένο γήπεδο είναι μια δύσκολη έδρα για κάθε φιλοξενούμενο, το γνωρίζω καλά αφού έχω αγωνιστεί εδώ αρκετά χρόνια. Πιστεύω ότι από δω και πέρα θα αρχίσει το βαθμολογικό σασπένς για την πρώτη τριάδα του ομίλου. Επίσης από πλευρά μας δεν είχαμε συγκέντρωση στην τακτική του προπονητή μας».

 Από την άλλη πλευρά ο Απόστολος Οικονόμου είπε: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Η νίκη είναι πολύ σημαντική για μας κόντρα σε ένα αντίπαλο όπως ο Άρης. Πήραμε εύκολα το πρώτο σετ, το δεύτερο πιο δύσκολα, στο τρίτο αδικήσαμε τους εαυτούς μας και αγωνιστήκαμε όπως στο πρώτο σετ με τις Αμαζόνες. Στο τέταρτο αν και βρεθήκαμε πίσω από δικά μας λάθη, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να γυρίσουμε το σετ. Και εδώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για το πάθος και την διάθεση που έδειξαν. Η μεγάλη επιθυμία και το καθαρό μυαλό των κοριτσιών στα κρίσιμα σημεία, ήταν πιστεύω τα στοιχεία που μας βοήθησαν να κερδίσουμε. Η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουμε. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας που δεν ήταν στο γήπεδο».

 

 

To Top