Ρόδρι για Χρυσή Μπάλα: “Ανησυχώ μόνο για να συλλέγω τρόπαια”

Την απαισιοδοξία του ως προς την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας έδειξε ο Ρόδρι, με τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι να αναφέρει σε συνέντευξή του σε ισπανικό αθλητικό ραδιόφωνο ότι ο Μέσι είναι το φαβορί.

Αποτελεί τον ιθύνων νου της Μάντσεστερ Σίτι, τον αφανή ήρωα πίσω από το περσινό τρεμπλ των “Πολιτών”. Είναι ο άνθρωπος που με το δικό του γκολ η ομάδα του Γκουαρδιόλα κατέκτησε το πρώτο Champions League της ιστορίας της, με τον Ισπανό μέσο να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης στον τελικό με την Ίντερ.

Παράλληλα είναι ο μόνος Ισπανός ανάμεσα στους υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα, κατακτώντας με την Ισπανία τη σεζόν 2022/2023 το Nations League, παίρνοντας τον τίτλο του MVP του φάιναλ φορ.

Όπως αποκάλυψε, όμως, σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό μέσο El Partidazo de COPE “ανάμεσα στα τέρατα του ποδοσφαίρου στερούμαι προβολής και marketing, όπως ο Τσάβι και ο Ινιέστα στην εποχή τους”. Στη συνέχεια, αφού υποστήριξε ότι θα πόνταρε ότι ο Μέσι θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, σχολίασε πως ανησυχεί για πράγματα που μπορεί να επηρεάσει και “αυτό είναι να συλλέγω τρόπαια”.

Θυμίζουμε ότι η λαμπρή τελετή, που διοργανώνει το περιοδικό France Football, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στο “Théâtre du Châtelet” του Παρισιού.

To Top