Ρόζε για τη νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ: “Δεν σημαίνει κάτι για μένα”

Ο νέος προπονητής της Λειψίας, Μάρκο Ρόζε, απόλαυσε ένα ιδανικό ξεκίνημα στον πάγκο της νέας του ομάδας, πανηγυρίζοντας απέναντι στον πρώην του σύλλογο, Μπορούσια Ντόρτμουντ, με σκορ 3-0 στην Bundesliga, αλλά είπε ότι δεν αισθάνθηκε καμία επιπλέον ικανοποίηση από αυτή τη νίκη.

Ο Ρόζε οδήγησε τη Ντόρτμουντ στη δεύτερη θέση στη μοναδική του σεζόν στην ομάδα, αλλά απολύθηκε τον Μάιο, ενώ αντικατέστησε τον Ντομένικο Τεντέσκο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στη Λειψία, ο οποίος είχε κερδίσει μόνο ένα από τα πέντε πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος της σεζόν.

Ο Έντιν Τέρζιτς, τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, όταν ο Ρόζε ήταν στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», ανέλαβε προπονητής στην ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ.

«Το αποτέλεσμα δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Ήταν όμως ένα ξεχωριστό παιχνίδι, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», είπε ο Ρόζε μετά τη νίκη της Λειψίας.
«Η Ντόρτμουντ είναι ένας υπέροχος σύλλογος, μου άρεσε που ήμουν εκεί, γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους. Στο τέλος, δεν ταίριαξα άλλο, έπρεπε να φύγω. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Έντιν και τους παίκτες. Και επομένως, δεν υπάρχει ικανοποίηση», πρόσθεσε.

Η Λειψία θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη, προτού ο Μάρκο Ρόζε αναμετρηθεί με μια άλλη πρώην ομάδα του, την Γκλάντμπαχ, το ερχόμενο Σάββατο.

To Top