ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρόι Κιν: «Μουρίνιο, βούλωσε το!»

«Τα πυρά» του κατά του Ζοσέ Μουρίνιο έστρεψε ο πάντοτε εκκεντρικός «θρύλος» και πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν.

Ο Ιρλανδός πρώην παίκτης κατηγορεί τον Πορτογάλο κόουτς, ισχυριζόμενος πως επικεντρώνεται περισσότερο στα άτομα που του ασκούν κριτική, παρά στην ομάδα του.

Μιλώντας στην εκπομπή του «ITV» για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ηγέτης στο κέντρο των «κόκκινων διαβόλων», με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προέτρεψε τον «special one» να συγκεντρωθεί στην δουλειά του και να μην ασχολείται με τους επικριτές τους.

«Η μόνη μου αμφιβολία για τον Μουρίνιο είναι ότι γίνεται έξαλλος με τους επικριτές του. Πληρώνεται με 8-9 εκ λίρες τον χρόνο. Να συγκεντρωθεί στην δουλειά του! Κάντα όλα στην άκρη, θα έπρεπε να ήσουν καλύτερος μετά απ’ όλα αυτά. Αλλά φαίνεται αναστατωμένος.

Απλά Μουρίνιο βούλωσε το στόμα σου και συγκεντρώσου στην δουλειά σου. Πληρώνεσαι πλουσιοπάροχα για αυτή!», τα λόγια του Ρόι Κιν, στην αθλητική εκπομπή του «ITV», στην οποία είναι και ένας εκ των παρουσιαστών.

To Top