ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρόκα στο PRESSARIS: “H Super League έχει ανάγκη τον Άρη! Πολύ καλός παίκτης ο Πέρεθ, κάποτε βρέθηκα μία… ανάσα από το Χαριλάου”

Συνεπιβάτες στην ίδια πτήση με τον Γκιγιέρμο Πέρεθ από την Βαρκελώνη προς την Θεσσαλονίκη ήταν η σύζυγος και τα τρία παιδιά του Εμάνουελ Ρόκα, του νυν προπονητή του Πανθρακικού.

Ο Ισπανός, άλλοτε τερματοφύλακας, μίλησε στο PRESSARIS για τον Γκιγιέρμο Πέρεθ με τον οποίο είχαν και κατ΄ιδίαν συνομιλία κατά την άφιξη του δεύτερου, για τον Άρη και την απαραίτητη επιστροφή του στη Super League, ενώ θυμήθηκε και την περίοδο κατά την οποία ο Σάκης Τσιώλης τον ήθελε στους “κίτρινους”.

Αρχικά, σκιαγράφησε το προφίλ του Πέρεθ: “Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Τεχνίτης με χαμηλό κέντρο βάρους, στοιχεία αρκετά σημαντικά για τις θέσεις που αγωνίζεται. Μπορεί εύκολα να ντριπλάρει αλλά και να διεισδύσει. Μαζί ήμασταν στον Πανθρακικό μόλις για τρεις μήνες. Είμαι σίγουρος, ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Άρη της Φούτμπολ Λιγκ”.

Αναφορικά με την τωρινή κατάσταση του Άρη, τόνισε: “Ο Άρης θα έπρεπε να είναι στην πρώτη κατηγορία. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρει. Ως παίκτης έζησα όμορφες στιγμές όταν ήμουν αντίπαλος στο Χαριλάου. Είναι ένα από τα πιο ποδοσφαιρικά γήπεδα και ο κόσμος είμαι πολύ παθιασμένος. Λείπει ο Άρης. Τον έχει ανάγκη η Super League”.

Στη συνέχεια ο Ισπανός προπονητής μίλησε για την περίοδο που προπονητής του Άρη ήταν ο Σάκης Τσιώλης και είχαν επαφή, ώστε να έρθει στους “κίτρινους”: “Ήταν τότε που τραυματίστηκε ο Σηφάκης. Είχα μιλήσει με τον Σάκη Τσιώλη και με ήθελε στην ομάδα, αλλά τελικά αποκτήθηκε ο Γιακούποβιτς”.

Αναφορικά με την παρουσία του Χαβίτο στο Πανθρακικό τόνισε: “Είναι εξαιρετικός παίκτης. Τον ήθελα πολύ στην ομάδα μου. Ξέρω πόσο αγαπάει τον Άρη και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει”, ενώ στη συνέχεια ρώτησε για το αν θα συνεχίσει τον Άρη ο Μάουρο Πόι, γνωστοποιώντας του πως η συνεργασία η παρουσία του Αργεντινού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ολοκληρώθηκε, με τον ίδιο να τονίζει: “Noμίζω πως θα μπορούσε να βοηθήσει και την επόμενη σεζόν τον Άρη. Είναι ένας από τους παίκτες με μεγάλη εμπειρία και φοβερή ποιότητα”.

 

To Top