Ρόμα – Γιουβέντους 3-4: «Κυρία» με ανατροπή – έπος σε επτά λεπτά! (video)

Σε ένα από τα καλύτερα ματς των τελευταίων ετών, η Γιουβέντους έχανε με 3-1 στο 70’, όμως έφυγε με νίκη 3-4 από την έδρα της Ρόμα με τον Σέζνι να πιάνει πέναλτι στο τέλος!

Η ψυχή μιας ομάδας που κατέκτησε 9 σερί πρωταθλήματα φάνηκε για μερικά λεπτά στο Olimpico και ήταν αρκετά για την Γιουβέντους έτσι ώστε να πετύχει μια ιστορική ανατροπή που ίσως την οδηγήσει στο να σώσει τη χρονιά. Οι Bianconeri επιβεβαίωσαν την εξαιρετική παράδοση που έχουν κόντρα στην Ρόμα με μια ασύλληπτη ανατροπή σε βάρος της και έδειξαν ότι ίσως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να τους ξεγράψουν από τη μάχη της 4άδας στην Serie A [στο -3 πλέον με ματς περισσότερο]. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν μπροστά με 3-1 στο 70’ και στο 77’ το σκορ ήταν στο 3-4. Από το 82’ έπαιζε με δέκα παίκτες η Γηραιά Κυρία και ο Ζέζνι έπιασε πέναλτι για να κρατήσει την τεράστια νίκη…

Μπήκε με φόρα στο ματς η Ρόμα και στο 11’ από το κόρνερ του Βερετού ο Εϊμπραχαμ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Το γήπεδο είχε γείρει για τα καλά στην περιοχή της Γιουβέντους, όμως ξαφνικά… έγινε το 1-1 με ένα απίστευτης τεχνικής σουτ εκτός περιοχής από τον Πάουλο Ντιμπάλα στο 18’. Στη συνέχεια ο ρυθμός δεν έπεσε, όμως μεγάλη ευκαιρία δεν υπήρξε, ενώ οι Τορινέζοι έχασαν τον Κιέζα με τραυματισμό.

Ολα τα λεφτά ήταν το δεύτερο μέρος. Στο 48’ το σουτ του Μχιταριάν κόντραρε στον Ντε Σίλιο και η μπάλα πήρε ύψος και πήγε στα δίχτυα για το 2-1 και πέντε λεπτά μετά ο Λορέντζο Πελεγκρίνι με τηλεκατευθυνόμενο φάουλ έγραψε το 3-1, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το 70’. Σε εκείνο το σημείο έπιασε δουλειά ο Μοράτα, ο οποίος είχε μπει στο ματς λίγα λεπτά πριν. Ο Ισπανός έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Λοκατέλι από θέση φορ μείωσε με τρομερή κεφαλιά σε 3-2 και στο 72’ και πάλι από προσπάθεια του Αλβαρο ο Κουλουσέβσκι με σκαστό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε (3-3).

Κι όμως, δεν τα είχαν δει όλα οι οπαδοί της Ρόμα. Στο 77’ ξανά ο Μοράτα έβαλε το πόδι του, σηκώνοντας αυτή τη φορά την μπάλα για τον Ντε Σίλιο, ο οποίος πήρε και με σουτάρα με το δεξί πέτυχε το γκολ της καριέρας του για το 3-4. Το κερασάκι στην πικρή τούρτα για τους Ρωμαίους μπήκε στο 82’ όταν ο Ντε Λιχτ έκανε χέρι, αποβλήθηκε και παραχώρησε πέναλτι αλλά ο Πελεγκρίνι είδε τον Σέζνι να αποκρούει την εκτέλεσή του από τα 11 βήματα και το 3-4 να παραμένει μέχρι το φινάλε σε ένα απόλυτα τρελό ματς…

To Top