Ρόμπερτσον για Τσιμίκα: «Πολύ καλός παίκτης και τα πάμε καλά μεταξύ μας»

Ο Άντι Ρόμπερτσον μίλησε για τον Κώστα Τσιμίκα και τον μεταξύ τους ανταγωνισμό, εκθειάζοντας την ποιότητα του Έλληνα άσου.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ και αποτελεί για εκείνον μία καλή επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Άντι Ρόμπερτσον.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έχει καταγράψει φέτος 11 συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ, εκ των οποίων τις εννέα έχει πάρει φανέλα βασικού.

Ο 27χρονος Σκωτσέζος παραχώρησε συνέντευξη στην Daily Mirror, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον ανταγωνισμό του με τον Τσιμίκα.

«Την περασμένη σεζόν είχε νοσήσει από κορωνοϊό, που νομίζω ότι τον εξαφάνισε για μερικές εβδομάδες και μετά είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο γόνατο. Άρα ήταν δύσκολο, αλλά δούλευε συνεχώς σκληρά.

Η θέση στην οποία βρισκόμασταν από την άποψη ότι δεν είχαμε πολλές επιλογές λόγω τραυματισμών την περασμένη σεζόν με βοήθησε στο να παίζω σε κάθε παιχνίδι, αλλά εκείνος δούλευε σκληρά. Ο Κώστας είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Τα πάμε καλά.

Είναι καλός στα αποδυτήρια και μέσα στη ζωντάνια. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ μπόρεσαν να τον δουν περισσότερο αυτή τη σεζόν, ξεκίνησε τη σεζόν και έχει παίξει μερικά παιχνίδια από τότε.

Όταν είσαι σε έναν σύλλογο, όπως η Λίβερπουλ, περιμένεις να έχεις ανταγωνισμό. Θα πιέσουμε ο ένας τον άλλον, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερο και θα συναγωνιστούμε ο ένας τον άλλον, αλλά όταν ο άλλος παίζει, θέλουμε να τα πάει καλά.

Αν κάνει καλή εμφάνιση δεν με κάνει χειρότερο και αν εγώ έχω καλή απόδοση δεν κάνει εκείνον χειρότερο. Παραμένουμε ακόμα δύο καλοί παίκτες. Νομίζω ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να παγιδευτούν στον ανταγωνισμό ή να αρχίσουν να αντιπαθούν τον άλλον και είναι απλά τρελό. Και οι δύο θέλουμε να τα πηγαίνουμε καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

To Top