ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρόστερ Άρη: Εκεί που την τελευταία διετία είχε… κενά, φέτος είναι πλήρης!

Το φετινό ρόστερ του Άρη απαριθμεί 31 ποδοσφαιριστές, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν για πρώτη φορά την τελευταία διετία περισσότερες από μία επιλογές σε κάθε θέση.

Στις δύο προηγούμενες σεζόν, υπήρχαν αδυναμίες στην ομάδα σε αυτό το κομμάτι, καθώς υπήρχαν θέσεις στις οποίες δεν υπήρχαν εναλλακτικές επιλογές. Όπως για παράδειγμα πέρσι, με τις δύο θέσεις των μπακ, την μεσαία γραμμή και όχι μόνο…

Φέτος ο Άρης έχει για κάθε θέση στην αρχική του ενδεκάδα από δύο έως και τέσσερις επιλογές!

Τέσσερις γκολκίπερ, δύο παίκτες για το δεξί άκρο της άμυνας, την στιγμή που τους Σάκιτς και Σούντγκρεν, μπορεί να βοηθήσει και ο Ροζ αν χρειαστεί. Στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει αυτή τη στιγμή τέσσερις (!) ποδοσφαιριστές, αν και πίσω από τον Γκάνεα οι τρεις είναι κάτω των 20. Υπάρχει και η εναλλακτική του Ντάτκοβιτς, εφόσον χρειαστεί, ως μία πιο έμπειρη λύση.

Με τέσσερις στόπερ πορεύτηκε πέρσι ο Άρης, πέντε έχει φέτος για το κέντρο της άμυνάς του!

Στην μεσαία γραμμή, μετά τους Ματίγια και Σάσα το… χάος πέρσι, ενώ φέτος έχουν προστεθεί οι Τζέγκο και Κάτσε, τους οποίους πλαισιώνουν οι νεαροί Μπακούτσης και Αντέμ.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Άρης την έβγαζε με έναν φορ περιοχής, Γιουνές και Ιντέγε αντίστοιχα κάθε σεζόν, καθώς αδικαιολόγητα έμενε εκτός και αγωνιζόταν μόνο όταν υπήρχε ανάγκη ο Διαμαντόπουλος. Έπειτα, κάθε προπονητής έκανε τις αλχημείες του στην θέση αυτή, βάζοντας ποδοσφαιριστές από άλλες θέσεις στην κορυφή της επίθεσης. Φέτος, αποκτήθηκαν οι Λόπεθ και Μάνος, ενώ σημαντικές βοήθειες μπορεί να τους δώσει και ο Σίλβα.

Οι θέσεις γύρω από τον φορ, ίσως ήταν οι μοναδικές που δεν υπήρξαν κενά τα προηγούμενα χρόνια, ενώ φέτος, ο Μάντζιος έχει έξι ποδοσφαιριστές για τρεις θέσεις βασικών.

To Top