Ρότζερς: “Δεν ξέρω καν τι διοργάνωση είναι το Conference League”

Ο Μπρένταν Ρότζερς σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα της Λέστερ από τη Νάπολι με 3-2, η οποία οδήγησε τις “αλεπούδες” στα μπαράζ των 16 του Europa Conference League, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τι διοργάνωση είναι.

Η Λέστερ δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη δυάδα του ομίλου της στο Europa League, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Νάπολι με 3-2 με αποτέλεσμα να τερματίσει τρίτη στον όμιλο και να συνεχίσει στο Europa Conference League, ούσα μια εκ των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι δεν ξέρει καν τι διοργάνωση είναι η τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, τονίζοντας ότι ο στόχος των αλεπούδων ήταν να συνεχίσουν στο Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρότζερς αμέσως μετά το ματς: “Πρέπει να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω καν τι διοργάνωση είναι για να είμαι ειλικρινής. Ήμουν συγκεντρωμένος στο Europa League και στο νικήσουμε τον όμιλο.

Τουλάχιστον, να τερματίζαμε δεύτερη, οπότε με όλο το σεβασμό στη διοργάνωση, δεν είμαι βέβαιος τι είναι. Θα το μάθω αρκετά σύντομα”.

To Top