ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρώτησε για Μιλόσεβιτς και… πάει παρακάτω

Ο Άρης ρώτησε για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς κι αν θα τον ενδιέφερε να παίξει στους κίτρινους την επόμενη σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή ο έμπειρος Βόσνιος φόργουορντ έχει απαιτήσεις πολύ πιο υψηλές από αυτό που μπορεί να προσφέρει η ομάδα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Εννοείται πως η ποιότητα του Μιλόσεβιτς θα βοηθούσε πολύ τον Άρη, ειδικά σε μια θέση που υπάρχουν λιγοστές επιλογές για μια ομάδα που λειτουργεί υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών.

Ωστόσο τα χρήματα που ζητάει ο Μιλόσεβιτς είναι πάρα πολλά, είναι χρήματα που δύσκολα θα βρει στην Ελλάδα. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πέρσι το καλοκαίρι, όταν τελικά έμεινε χωρίς ομάδα μέχρι το Σεπτέμβριο και πήγε στον Προμηθέα με 60.000 ευρώ.

Είναι μάλλον απίθανο ο Βαγγέλης Αγγέλου να περιμένει μέχρι τότε τον Μιλόσεβιτς, άλλωστε ο Άρης θα πρέπει να έχει την ομάδα του έτοιμη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στις 20 Σεπτεμβρίου, οπότε πρώτος στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να έχει το ρόστερ έτοιμο και στη διάθεσή του μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου.

To Top