Ρώτησε για Τσάμπι Αλόνσο η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κάρλο Αντσελότι μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αποχαιρετήσει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του στην εθνική Βραζιλίας, με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, σε Καναδά, ΗΠΑ και Μεξικό.

Αυτό σημαίνει πως η διοίκηση Πέρεθ ψάχνεται ήδη για τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με τα ονόματα που εξετάζονται είναι και εκείνο του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος φαίνεται πως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Γερμανία και φέτος η Λεβερκούζεν, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της Bundesliga πάνω από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο σύλλογος εκτιμάται πως έχει τα μάτια του πάνω στον Ισπανό, ο οποίος είχε αγωνιστεί για πέντε χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ, και ίσως μία πιθανή επιστροφή του γίνει για τον πάγκο της «βασίλισσας» της Ευρώπης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Suddeutsche Zeitung», η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχτηκε και ενημερώθηκε πως η ρήτρα στο συμβόλαιο του Αλόνσο, σε περίπτωση που άλλη ομάδα ενδιαφερθεί για εκείνον, κυμαίνεται φτάνει τα 18 εκατ. ευρώ, ένα ποσό μη απαγορευτικό για τα δεδομένα των Ισπανών.

To Top