ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάκιτς: «Είμαι εντάξει, μπορώ να παίξω»

Ο Εμάνουελ Σάκιτς δήλωσε παρών και έτοιμος να επιστρέψει στην αρχική 11αδα του Άρη μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, ενώ σχολίασε και τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των κίτρινων.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Αυστριακός μπακ τόνισε: “Η επέμβαση στο δάχτυλο του χεριού μου έγινε πριν από μία βδομάδα, προπονούμαι κανονικά μία εβδομάδα με το χέρι δεμένο, το έχω συνηθίσει, το συνηθίζω, οπότε είμαι εντάξει, μπορώ να παίξω”.

Για τον εαυτό του είπε: “Από τα πρώτα παιχνίδια δεν είμαι ικανοποιημένος και τόσο πολύ αλλά, εντάξει, είναι μια καινούρια ομάδα, νέοι παίκτες, νέα πόλη, πρέπει να συνηθίσω σε όλα. Τώρα νιώθω πολύ άνετα, στο τελευταίο μου παιχνίδι έδειξα πράγματα, κέρδισα σχεδόν όλες τις μονομαχίες στην άμυνα βοήθησα και επιθετικά, μπορώ και καλύτερα, νιώθω πιο άνετα και πιστεύω ότι θα πάω καλύτερα”.

Για το αν θα του είναι εύκολο να παίξει με το χέρι δεμένο, είπε: “Στην αρχή θα το έχω στο μυαλό μου αλλά όσο περνάει η ώρα του παιχνιδιού θα το ξεχάσω και θα παίξω φυσιολογικά. Σίγουρα δεν μπορώ να βάζω το χέρι μου στο έδαφος αλλά εντάξει…”.

Για τον νέο τεχνικό, Ακη Μάντζιο, είπε: “Οι πρώτες ημέρες είναι καλές, οι προπονήσεις είναι δυνατές αλλά νομίζω ότι το χρειαζόμασταν. Είναι ένας καλός προπονητής, αυστηρός, κάνει καλή ανάλυση των αντιπάλων μας κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Είναι καλά”.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είπε: “Πάντα είναι δύσκολο εναντίον του Παναθηναϊκού. Είναι δυνατή ομάδα στην επίθεσή της. Οι παίκτες της μεσαίας γραμμής είναι δυνατοί και κάθε χρόνο βελτιώνονται. Δεν θα είναι εύκολο αλλά έχουμε καλή ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Πρόσθεσε: “Πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να μην είμαστε τόσο επικεντρωμένοι στο παιχνίδι του αντιπάλου. Κι αυτό γιατί είμαστε πολύ δυνατή ομάδα, με καλούς παίκτες και καλούς με την μπάλα. Πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να πάρουμε το παιχνίδι στα χέρια μας”.

To Top