ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάκιτς: “Εξαιρετικό συναίσθημα να είσαι στην κορυφή με τον Άρη”!

Ο Εμάνουελ Σάκιτς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Ώρα των πρωταθλητών” της NOVA και μίλησε για τον Άρη, αλλά και την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα του, η Αυστρία από την, προ ημερών, τρομοκρατική επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την τρομοκρατική επίθεση στην Βιέννη: “Αρχικά θέλησα να μάθω αν όλα ήταν καλά με την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους. Η Βιέννη είναι η πόλη καταγωγής μου, οπότε καταλαβαίνετε πως έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα. Ήταν μια στοχευμένη επίθεση, μία μέρα πριν το lockdown. ”

Για τη Θεσσαλονίκη: “Είναι πολύ όμορφα εδώ. Μου αρέσει πολύ η πόλη, δυστυχώς όμως λόγω Covid δεν προλάβαμε να την γυρίσουμε όσο θα θέλαμε.”

Για τον Άρη: “Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα να αγωνίζεσαι στον Άρη και να βρίσκεσαι στην κορυφή. Μας λείπουν οι φίλαθλοι. Σίγουρα θα ήταν διαφορετικό μαζί τους, όμως μας στηρίζουν και μας στέλνουν τα μηνύματα τους. ”

Για την πορεία της ομάδας και για το αν κοιτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος: “Είναι νωρίς να πούμε κάτι. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ελπίζω να παραμείνουμε ψηλά και να συνεχίσουμε έτσι…”

Με τη σειρά της η σύζυγος του ανέφερε για την τρομοκρατική επίθεση στην Αυστρία:

«Όλοι είναι σε κατάσταση σοκ αλλά είναι δυνατοί άνθρωποι και θα προχωρήσουν μπροστά. Είναι σκληρό αυτό που έζησαν ακόμη και να περπατάς εκεί και να βλέπεις τα σημεία που έγιναν οι επιθέσεις, είναι δύσκολο»

To Top