ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάκιτς: “Κάναμε καλές μεταγραφές, γίναμε πιο δυνατοί με Καμαρά και Εντιαγέ”

Θέμα στην Αυστρία έγινε η ελληνική πρωτοτυπία να μην ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, λόγω των τηλεοπτικών. Η Kronen Zeitung από τα μεγαλύτερα μέσα της χώρας, αναφέρεται στο γεγονός, με δεδομένη την παρουσία έξι Αυστριακών στο ελληνικό πρωτάθλημα, μεταξύ των οποίων είναι και ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη ρωτήθηκε σχετικά με το “χάος στον ελληνικό ποδοσφαιρικό σύμπαν” και απάντησε χαρακτηριστικά: «Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο είχαμε το ίδιο πράγμα και την περασμένη σεζόν».

Η Αυστριακή ιστοσελίδα επισημαίνει ότι “παρ ‘όλα αυτά ο αμυντικός έκανε μια ιστορικά ισχυρή σεζόν με τον Άρη Θεσσαλονίκης και βρήκε για τρίτη φορά στην Ευρώπη, αλλά απέτυχε να προκριθεί δέχονται από την Αστάνα γκολ στο 121’. Ήταν ένα πικρό χάπι, που δεν μπορεί να τον χωνέψει”.

Στην συνέχεια ο Σάκιτς αναφέρεται στην νέα προσπάθεια: “Υπάρχει η προσμονή του πρωταθλήματος, που ελπίζουμε να ξεκινήσει σύντομα. Κάναμε καλές μεταγραφές και με τον Καμαρά από την Φούλαμ και τον Εντιαγέ από την Στόουκ γίναμε πιο δυνατοί”.

To Top