ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάκιτς: «Ο Άρης πάνω απ’ όλα, παίζω όπου χρειαστεί! Δίκαια στην 2η θέση» (video)

Για τον νέο ρόλο που του έδωσε ο Άκης Μάντζιος μίλησε ο Εμάνουελ Σάκιτς που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και την φετινή πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την κατάσταση του Άρη ενόψει της έναρξης των πλέι οφ: «Προετοιμαζόμαστε όπως όλα τα παιχνίδια. Είμαστε συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, είδαμε σε βίντεο τον αντίπαλό μας, κάναμε την ανάλυση και είμαστε έτοιμοι».

Τι σημαίνει η 2η θέση και πως μπορεί να την υπερασπιστεί στα δέκα παιχνίδια των πλέι οφ: «Σημαίνει πολλά. Δείξαμε πως είμαστε στην 2η θέση όχι από τύχη, είμαστε σε αυτή τη θέση σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα. Είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας. Πρέπει να κρατήσουμε την 2η θέση και στα πλέι οφ. Να συνεχίσουμε να παίζουμε σαν ομάδα, να μην φοβηθούμε καμία ομάδα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και έχουμε αποδείξει πως είμαστε από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

Για τη θέση του αριστερού μπακ που αγωνίζεται συνήθως τη φετινή σεζόν: «Παίζω και στις δύο πλευρές. Μου αρέσουν και οι δύο πλευρές. Η καλύτερη μου θέση είναι από δεξιά, αλλά παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα, ακόμα και στράικερ να με βάλει να παίξω, θα παίξω. Το πιο σημαντικό είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα. Ο Άρης είναι πάνω απ’ όλα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα που παίξαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιότητα και το έδειξε και στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Εμείς πρέπει να αρπάξουμε τις ευκαιρίες μας, να είμαστε στο 100% συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε κάθε μας πιθανότητα για να φύγουμε νικητές».

To Top