Σάκκαρη για Αντετοκούνμπο: “Μήνυμα αφύπνισης για τους εκτός αθλήματος, είναι είδωλό μου”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε μετά το πέμπτο παιχνίδι, όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι οι Μπακς απέτυχαν την φετινή σεζόν λόγω του αποκλεισμού στον πρώτο γύρο από τους Χιτ. Ανέφερε ως παράδειγμα τον Μάικλ Τζόρνταν και τόνισε πως δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό.

Η Μαρία Σάκκαρη ερωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Madrid Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε πως ήταν ένα μήνυμα αφύπνισης γι’ αυτούς που είναι εκτός ενός αθλήματος και υπογράμμισε πως ο Γιάννης είναι είδωλό της.

“Πάντα λέει ότι το τένις είναι το πιο δύσκολο άθλημα. Μού έχει πει πόσο δύσκολο είναι το άθλημά μας. Το τένις είναι ένα σπορ που χάνουμε κάθε εβδομάδα και πρέπει να επανέλθεις, να το διαγράψεις και να ξεκινήσεις από το μηδέν.

Ίσως είναι ένα μήνυμα αφύπνισης για όλους εκτός αθλήματος, ώστε να καταλάβουν τι σημαίνει όταν χάνεις ή όταν δεν πετυχαίνεις τους στόχους σου. Είμαι σίγουρος πως είναι απογοητευμένος για το γεγονός ότι δεν προχώρησαν, αλλά ο τρόπος που χειρίζεται τη ψυχοσύνθεσή του είναι ξεχωριστός.

Γι’ αυτό είναι ένας από τους καλύτερος στον κόσμο και γι’ αυτό είναι είδωλό μου. Γιατί όχι μόνο είναι freak ως αθλητής, αλλά και επειδή θεωρώ είναι freak και πνευματικά”, δήλωσε συγκεκριμένα.

To Top