Σάλος με τη σύζυγό του Ντάνι Άλβες που παρουσίασε σαν απιστία τη σεξουαλική επίθεση για την οποία κατηγορείται

Από τότε που ξέσπασε η υπόθεση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας, η σύζυγός του ήταν ένα από τα άτομα που τράβηξαν τα περισσότερα βλέμματα.

Η Χοάνα Σανθ κάθισε χθες το βράδυ (24/11) για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό πλατό για να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις του κόσμου και κυρίως να ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες που έχουν πολλοί. Μίλησε έξω από τα δόντια για το πώς έζησε εκείνες τις πρώτες μέρες, ενώ τόνισε πως δεν θα πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της.

“Στις 20 Ιανουαρίου ήταν όταν ο άντρας μου πήγε φυλακή. Ένιωθα ότι δεν είχα πια λόγο, γιατί να ζω; Γιατί να συνεχίσω; Με ποιον σκοπό;” είπε το μοντέλο από την Τενερίφη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς ενημερώθηκε για αυτό: “Το έμαθα από τον Τύπο, από την τηλεόραση. Δεν ξέρω πότε μίλησα μαζί του, πέρασε αρκετός καιρός και η συζήτηση δεν ήταν πολύ μεγάλη.

Τον κατηγόρησα πραγματικά γιατί δεν ήξερα αν είχε υπάρξει απιστία. Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου με έχει απογοητεύσει. Ο κόσμος μου κατέρρεε και λέω ότι είναι αυτό. Είμαστε το ίδιο, δεν πρόκειται να χωρίσουμε αυτή τη στιγμή. Θα παραμείνουμε παντρεμένοι προς το παρόν” δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, οι δηλώσεις της περί απιστίας του συζύγου της εξόργισαν τον κόσμο. Οι χρήστες των social media άρχισαν ο ένας μετά τον άλλον να την κατηγορούν ότι παρουσιάζει ως απιστία μία φερόμενη σεξουαλική επίθεση.

To Top