ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάλος με τον διαιτητή του Λίβερπουλ – Μαν. Γιουνάιτεντ

Ο Άντονι Τέιλορ θα διαιτητεύσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το ντέρμπι μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ το βράδυ της επόμενης Δευτέρας, προκαλώντας ανησυχίες στο στρατόπεδο του Μερσεϊσάιντ.

Ο 37χρονος ρέφερι είναι γεννημένος στο Μάντσεστερ και αυτή τη στιγμή ζει στην ευρύτερη περιοχή, στο Άλτρινκχαμ μόλις 9,5 χλμ μακριά από το «Όλντ Τράφορντ».

Όπως αναφέρει η «Liverpool Echo», τον περασμένο Απρίλιο οπαδοί της Έβερτον είχαν ζητήσει την αλλαγή του Άντονι Τέιλορ από την διαιτησία του αγώνα για τον ημιτελικό του κυπέλλου FA με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το αίτημά τους όμως απορρίφθηκε.

Ακόμα πιο πίσω στο 2014, ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς είχε δεχθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ όταν αμφισβήτησε την απόφαση να διαιτητεύσει τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ ο Λι Μέισον από το Μπόλτον που βρήκε τους «κόκκινους» να χάνουν με 2-1.

«Έμεινα έκπληκτος που παίζαμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ορίστηκε διαιτητής από την ευρύτερη πόλη του Μάντσεστερ. Ελπίζω στο μέλλον να μην συμβεί ξανά, πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είχε δηλώσει ο Ρότζερς.

inner

Σύμφωνα με την Αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου οι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν ποια ομάδα υποστηρίζουν πριν διαιτητεύσουν έναν αγώνα, έτσι ώστε να μην εμπλακούν με τις συγκεκριμένες ομάδες.

To Top