Σάλος στην Αγγλία: Οπαδοί της Σίτι έβριζαν τους νεκρούς της Γιουνάιτεντ στο αεροπορικό δυστύχημα του Μονάχου (video)

Τουλάχιστον τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ» για να ενισχύσουν την ομάδα τους στο μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρκετοί από αυτούς άρχισαν να βρίζουν χυδαία τους νεκρούς των «κόκκινων διαβόλων» στο αεροπορικό δυστύχημα του Μονάχου το 1958.

Το βίντεο το οποίο εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο youtube, δείχνει τους οπαδούς της Σίτι περικυκλωμένους από τους έφιππους αστυνομικούς, να τραγουδούν βρίζοντας τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας, η οποία σημάδεψε την ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν και όλα αυτά τα χρόνια, η διοίκηση της Σίτι αλλά και η πλειοψηφία των οπαδών της, έχουν τιμήσει τη μνήμη των 23 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους το 1958, το συγκεκριμένο τραγικό συμβάν έρχεται να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά στην κόντρα των οπαδών των δύο ομάδων του Μάντσεστερ. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση πάντως από τη διοίκηση των «πολιτών» κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί άμεσα.

 

To Top