Σάλος στο Σούπερ Καπ Ιταλίας στη Σαουδική Αραβία: VIP θέσεις μόνο σε άνδρες!

Στη Σαουδική Αραβία θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ Ιταλίας στις 16 Ιανουαρίου ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν και έχει προκληθεί σάλος με την απόφαση να δοθούν εισιτήρια μόνο σε άντρες οπαδούς για τις θέσεις VIP του γηπέδου «Κing Abdullah Sports City» στην πόλη της Τζέντα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Χθες (2/1) ανακοινώθηκε ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση, μοιρασμένα στις διάφορες ζώνες του γηπέδου. Οι θέσεις που χαρακτηρίζονται ως οι καλύτερες, πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο και με καλύτερη θέα είναι διαθέσιμες μόνο σε άνδρες οπαδούς και ονομάζονται «Singles».

Υπάρχει μία ζώνη που ονομάζεται «Οικογένεια» και είναι μικτή, όπου θα μπορούν να βρίσκονται και γυναίκες εφόσον συνοδεύονται από τον σύζυγό τους. Στις αρχές του 2018 η Σαουδική Αραβία επέτρεψε για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας να μπορούν οι γυναίκες να παρακολουθήσουν από κοντά ποδοσφαιρικό αγώνα.

inner

Επιπλέον υπάρχει και η συμβουλή από τη «Lega Serie A» στις γυναίκες από το εξωτερικό που θα παρακολουθήσουν τον τελικό το Σούπερ Καπ να φορούν την παραδοσιακή μαύρη φορεσιά της χώρας.

To Top