Σάμαρης, Καπίνο τα νέα πρόσωπα στην Εθνική

Οι Ανδρέας Σάμαρης και Στέφανος Καπίνο είναι τα δύο νέα πρόσωπα που επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για τους αγώνες με το Λιχτενστάιν και τη Σλοβακία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τους δυο ποδοσφαιριστές, με τον μέσο του Ολυμπιακού να καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτ8ικό συγκρότημα.

Αντίθετα, άφησε εκτός τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κώστα Κατσουράνη και Χοσέ Χολέμπας, παρότι είναι τιμωρημένοι για το πρώτο ματς με το Λιχτενστάιν στις 11 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους εξής: Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Mπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

To Top