Σάντος: “Κάποιοι παίκτες έκλαιγαν στα αποδυτήρια”

Η Πορτογαλία αποχαιρέτησε το Euro μετά την ήττα – αποκλεισμό από το Βέλγιο, με τον Φερνάντο Σάντος να αποκαλύπτει πως στα αποδυτήρια κάποιοι παίκτες του έκλαιγαν.

“Φυσικά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έκλαιγαν στα αποδυτήρια, όπως φαντάζομαι και πολλοί Πορτογάλοι φίλαθλοι. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις. Είχαμε αρκετά σουτ και είχαμε και δοκάρι. Η ήττα είναι ήττα.

Δεν έχω πολλά λόγια να εκφραστώ. Θέλαμε να περάσουμε. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη ή αδικία. Δεν υπάρχει καλή ή κακή τύχη. Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα με τον Νταλότ και τον Παλίνια. Ο Νταλότ είχε ανταποκριθεί καλά στην προπόνηση και έκανε ό,τι έπρεπε. Δεν θα δείξουμε με το δάχτυλο τους παίκτες. Έκαναν ότι μπορούσαν.

Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς γιατί πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όπως το 2016. Το 2018 αποκλειστήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη φάση των “16” και τον επόμενο χρόνο κερδίσαμε το Nations League. Πρέπει να ανυπομονούμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο” είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς της Εθνικής Πορτογαλίας.

To Top