Σάντσες: «Δεν έχω αποφασίσει»

Ο Αλέξις Σάντσες, είναι ο «υπ’ αριθμόν 1 στόχος» των διοικούντων την Μαρσέιγ, προκειμένου να ενισχύσουν την «γραμμή κρούσης» της γαλλικής ομάδας.

Ο Χιλιανός επιθετικός, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την Ιντερ και σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, ο μάνατζερ του, «τα έχει βρει» με την διοίκηση της Μαρσέιγ. Ομως, υπάρχει το «αγκάθι» με την απαίτηση των «νερατζούρι» για τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, που αφορούν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Φελίτσεβιτς (σ.σ. μάνατζερ του Σάντσες), έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο του πελάτη του, με ετήσιες απολαβές τρία εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος, δηλώνει πως ακόμη δεν υπάρχει κάτι βέβαιο, όπως επανέλαβε μιλώντας στο «Sky Sport Italia», δημοσιογράφος του οποίου, τον «έπιασε» έξω από ένα εστιατόριο στο Μιλάνο: «Εάν ήλθε η ώρα να πούμε αντίο; Δεν το έχω αποφασίσει ακόμη, πρέπει να τον ρωτήσεις (σ.σ. τον Φελίτσεβιτς). Ειμαι ηρεμος. Πόσο κοντά είμαι στο να φύγω από την Ίντερ κι εάν θέλω ακόμη διακρίσεις; Πάντα θέλω να κερδίζω, ένα λιοντάρι είναι έτσι, πάντα περιμένω κάτι παραπάνω και είμαι χαρούμενος. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Εάν θέλω να πω κάτι στους οπαδούς της Ίντερ; Όχι ακόμη, είναι νωρίς».

To Top