ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάρα Κλάπσον στο PRESSARIS: “Ο Σίλβα θέλει Άρη, θετική η Νότιγχαμ”

Το νέο έτος φαίνεται πως φέρνει ως… δώρο από τον Άγιο Βασίλη τον Σάντε Σίλβα στον Άρη. Η ρεπόρτερ του nottighampost.com, Σάρα Κλάπσον που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε στο PRESSARIS για το μέλλον του Πορτογάλου εξτρέμ.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο αγγλικός σύλλογος είναι πρόθυμος να παραχωρήσει τον Σίλβα στους κιτρινόμαυρους, και αυτό δεν αποκλείεται να το κάνει όχι με τη μορφή δανεισμού, αλλά αφήνοντάς τον ελεύθερο, μιας και ο ίδιος δεν έχει πείσει με την παρουσία του στο Νησί.

Αναλυτικά είπε:

“Πιστεύω ότι είναι πιθανό ο Σίλβα να φύγει από τη Φόρεστ τον Ιανουάριο. Έχει παίξει μόνο δύο φορές από τότε που ήρθε στον σύλλογο και έχει δυσκολευτεί ακόμα και να καθίσει στον πάγκο των αναπληρωματικών στα περισσότερα παιχνίδια.

Μπήκε εναντίον της Μίντλεσμπρο την Κυριακή και τα πήγε καλά, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει κάτι. Απ’ ό,τι έχω ακούσει, ο Σίλβα θέλει να επιστρέψει στον Άρη, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη συμφωνία. Νομίζω ότι η Φόρεστ θα είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει και να τον βγάλει από το ρόστερ της αντί να κάνει απλώς μια συμφωνία δανεισμού”.

To Top