Σάριτς: «Φαβορί για μετάλλιο η Ελλάδα, δεν φτάνει ένας για να σταματήσει τον Γιάννη»

Ο Ντάριο Σάριτς μίλησε για την πρεμιέρα της Κροατίας απέναντι στην Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με θαυμασμό μίλησε για την Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λίγες ώρες πριν την αποψινή τους αναμέτρηση για το Ευρωμπάσκετ ο Ντάριο Σάριτς. Ο Κροάτης άσος των Σανς χαρακτήρισε την ελληνική σπουδαία ομάδα και τον Greek Freak πιο προικισμένο αθλητικά παίκτη παγκοσμίως.
«Η Ελλάδα είναι σπουδαία ομάδα, ένα από τα φαβορί για μετάλλιο. Ηγέτης της είναι ο πιο δυνατός αθλητικά παίκτης στον κόσμο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ένας παίκτης δεν θα είναι αρκετός για να τον σταματήσει. Έχουμε συζητήσει κάποιες τακτικές για να τον περιορίσουμε και θα τις δοκιμάσουμε. Πάντως και οι άλλες ομάδες στον όμιλό μας είναι καλές, το μπάσκετ παγκοσμίως έχει αναπτυχθεί», τόνισε ο Σάριτς, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με το εθνόσημο μετά το 2018.
«Οι υποχρεώσεις μου με τους Σανς, ο κορωνοϊός και ένας τραυματισμός δεν μου είχαν επιτρέψει να παίξω τα τελευταία χρόνια. Όμως φέτος ήμουν αποφασισμένος να παίξω. Έχασα τα playoffs στο ΝΒΑ λόγω τραυματισμού, αλλά έμεινα στις ΗΠΑ για να κάνω θεραπεία, δούλεψα σκληρά και τώρα είμαι έτοιμος», πρόσθεσε.

To Top