Σάρι: “Η μόνη που ξόδεψε είναι η Ρόμα, θα είναι απογοήτευση για τον Μουρίνιο η δεύτερη θέση”

Ο Μουρίνιο υποστήριξε πως η Λάτσιο πρέπει να μπει στο κάδρο των διεκδικητών του τίτλου λόγω των χρημάτων που έδωσε για μεταγραφές και ο Μαουρίτσιο Σάρι απάντησε πως θα είναι τεράστια απογοήτευση για τον special one αν η Ρόμα βγει δεύτερη.

Η φετινή Serie A είναι ακόμα στην 1η αγωνιστική (άνοιξε η αυλαία το Σάββατο με τέσσερις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων τα Μίλαν – Ουντινέζε 4-2 και Λέτσε – Ίντερ 1-2), παρόλα αυτά τα mind games των Ζοζέ Μουρίνιο και Μαουρίτσιο Σάρι έχουν αρχίσει ήδη.

Την αρχή την έκανε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν είναι ρεαλιστικός στόχος για την Ρόμα το πρωτάθλημα από τη στιγμή που δεν έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για μεταγραφές, σε αντίθεση με την συμπολίτισσα, Λάτσιο, που έχει δαπανήσει το ποσό των 39.000.000 ευρώ για αγορές παικτών από άλλες ομάδες.

Το σχόλιο έφερε την άμεση αντίδραση του Μαουρίτσιο Σάρι, με τον προπονητή των “αετών” να επιστρέφει το γάντι στον Μουρίνιο, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έκανε έξοδα αλλά επενδύσεις και πως αν η Ρόμα βγει δεύτερη, αυτό θα φέρει απογοήτευση στον special one.

“Δεν ξοδέψαμε 39.000.000 ευρώ. Κάναμε κάποιες σημαντικές επενδύσεις. Εάν υπάρχει κάποια ομάδα που ξόδεψε χρήματα αυτό το καλοκαίρι είναι η Ρόμα. Ξόδεψαν αρκετά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Μουρίνιο για την εμπιστοσύνη που έχει σε μένα, λέγοντας πως και η Λάτσιο πρέπει να συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα πάνε για τον τίτλο.

Ελπίζω να μπορέσω να τον κάνω ευτυχισμένο αυτή τη σεζόν. Για αυτό το λόγο πιστεύω πως αν η Ρόμα βγει δεύτερη, θα είναι τεράστια απογοήτευση για εκείνον”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάρι.

To Top