ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα: “Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο”

Είναι δεδομένο πως ο Λούκας Σάσα έχει δεθεί τόσο με τον κόσμο του Άρη όσο και με το ίδιο το κλαμπ. Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και όπως δήλωσε σε συνέντευξή του αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μείνει στο σύλλογο και δεν σκέφτεται τη μεταγραφική περίοδο.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο 32χρονος μέσος είπε για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε: “Ακόμη μια σεζόν έκλεισε με πολλούς αγώνες, όπου μπορούσα να είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή, παίζοντας τον ρόλο μου με πολλή αφοσίωση και δουλειά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε έναν τίτλο αυτή τη σεζόν, κάτι που ο σύλλογος περιμένει πολύ, οπότε κάθε χρόνο υπάρχει μεγάλη πίεση εξαιτίας αυτού.

Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο, αλλά ήμασταν τρίτοι, μπροστά σε μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, και αυτό δείχνει ότι είχαμε πολύ καλή εμφάνιση. Επιπλέον, πήραμε μια θέση στο Conference League και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση”.

Ερωτηθείς για το μέλλον του και τον κόσμο του Άρη απάντησε ως εξής: “Είναι ένας λαός που αγαπάει το ποδόσφαιρο, οπότε από τότε που ήρθα, οι οπαδοί του Άρη με υποδέχτηκαν πολύ καλά και με σέβονται πολύ, όπως και εγώ τους σέβομαι πολύ. Είναι πολύ ευχάριστο να αναγνωρίζεται η αφοσίωσή σου, είμαι πάντα πολύ χαρούμενος εκεί. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο. Για αρχή, θα μείνω στον σύλλογο για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν σκέφτομαι πολύ τη μεταγραφική περίοδο”.

To Top