ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα για Αστάνα: «Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί και μετά… κόλαση το Βικελίδης για την πρόκριση»

Ο Λούκας Σάσα υπογράμμισε πως ο Άρης είναι απολύτως έτοιμος για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, κόντρα στην Αστάνα στο Καζακστάν.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη επεσήμανε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Καζακστάν: “Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε ότι παίζουμε με μία δύσκολη ομάδα, αλλά πάμε εκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας”.

Για την Αστάνα είπε: “Γνωρίζουμε τα πάντα για την Αστάνα, για τους παίκτες, το πώς παίζουν. Μας τα έχουν πει όλα οι προπονητές μας. Έχουμε μελετήσει πολύ καλά την Αστάνα, είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά”.

Για τον συνθετικό χλοοτάπητα σχολίασε: “Αυτή είναι η μεγαλύτερη έννοια που θα έχουμε, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε πολύ γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα. Η μπάλα κυλάει με άλλη ταχύτητα, μας απασχολεί, αλλά οφείλουμε να προσαρμοστούμε γρήγορα, έχουμε και προπόνηση”.

Για τους φιλάθλους του Άρη είπε: “Θέλουμε να μας υποστηρίξουν και ελπίζουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και μετά να κάνουμε μια… κόλαση το γήπεδό μας για να πάρουμε την πρόκριση”.

To Top