ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα για το πέναλτι: «Βλέπουμε στην Ελλάδα τέτοιες περίεργες φάσεις με αυτές τις ομάδες…»

Ο Λούκας Σάσα δεν μπόρεσε να δώσει εξήγηση για το πώς ο Άρης από το 0-2 έφυγε τελικά μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα και άφησε αιχμές για το πέναλτι του ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε στην κάμερα της Nova: “Αν είχα εξήγηση θα την έδινα. Δεν έχω εξήγηση… Είμαστε απογοητευμένοι, είχαμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για το 0-3. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Προφανώς και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι θετικό αποτέλεσμα, αλλά αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι”.

Για τα γκολ που δέχθηκε ο Άρης στο φινάλε, ενώ σε όλο το προηγούμενο ματς αλλά και σε όλη τη σεζόν η άμυνά του είναι εξαιρετική είπε: “Δεν ξέρω πραγματικά. Είναι δύσκολο να δώσω εξήγηση. Η ομάδα μας είναι συμπαγής, είναι δύσκολο να σκοράρει ομάδα εναντίον μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε δύο γκολ με παράδοξο τρόπο. Στο πρώτο γκολ ήταν τυχερός ο παίκτης του ΠΑΟΚ όπως κατέβασε τη μπάλα. Το δεύτερο με το πέναλτι, τι να πω… Βλέπουμε στην Ελλάδα τέτοιες περίεργες φάσεις με αυτές τις ομάδες…”.

Πρόσθεσε πως “ήμασταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και από τη στιγμή που είχαμε το προβάδισμα, οπισθοχωρούμε λίγο ώστε να τον σκοτώσουμε στην αντεπίθεση. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε ο 73% αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ. Κάναμε το 2-0 και είχαμε ευκαιρία για το 3-0. Μέχρι το 87’ αυτό απέδιδε…”.

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το σημερινό αποτέλεσμα είπε: “Είμαι θετικός για το μέλλον, γιατί αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι, κάθε βδομάδα ότι είμαστε καλή ομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό μας στο κύπελλο, αλλά έχουμε δείξει την αξία μας. Θα παίξουμε τα πλέι οφ στο 100% απλώς θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, γιατί σε λίγες μέρες δεχθήκαμε δύο μπουνιές. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το κάνουμε, θα ορθώσουμε το ανάστημά μας”.

To Top