ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάσα: Δίνει στον Άρη τον πρώτο λόγο για το μέλλον του!

Το συμβόλαιο του Λούκας Σάσα με τον Άρη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και η υπόθεσή του αναμένεται να απασχολήσει έντονα τους “κιτρινόμαυρους” το επόμενο διάστημα.

Όπως μεταφέρει η πλευρά του Βραζιλιάνου, αν και αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, δεν θα υπάρξει καμία κουβέντα πριν ο Άρης καταθέσει την τελική του πρόταση.

Η τελευταία κουβέντα για την ανανέωση του 30χρονου μέσου, είχε γίνει ανάμεσα στον Άγγελο Χαριστέα (τότε αθλητικό διευθυντή του Άρη) και τον εκπρόσωπο του παίκτη, Λέο Κορνασίνι, στην Θεσσαλονίκη παραμονή της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Κοβαλίβκα. Ο Άρης είχε κάνει μία πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές, αλλαγή ρήτρας αποδέσμευσης προς τα πάνω και μπόνους για συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Ο αποκλεισμός και οι αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, άφησαν την κουβέντα της ανανέωσης στη μέση, καθώς δεν υπήρξε σύντομα νέα συνάντηση, όπως είχε συμφωνηθεί τότε.

Ο Λούκας Σάσα έχει το δικαίωμα, από την 1η Ιανουαρίου να υπογράψει με άλλη ομάδα για το επόμενο καλοκαίρι, όμως είναι τόσο ικανοποιημένος στον Άρη που θα περιμένει την πρόταση των “κιτρινόμαυρων” και εν συνεχεία θα πάρει την απόφασή του.

Μέχρι στιγμής, την… πόρτα του Λέο Κορνασίνι για τον πελάτη του, φαίνεται να έχουν χτυπήσει για μία διερευνητική επαφή, κυρίως ομάδες από την γειτονική Τουρκία.

 

 

To Top