ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα: «Η εικόνα στα πλέι οφ δεν διαγράφει τη σεζόν που έχουμε κάνει! Αξίζαμε τη 2η θέση, αξίζουμε την έξοδο στην Ευρώπη!»

Ο Λούκας Σάσα δεν έχει εξήγηση για τα πέντε σερί ματς του Άρη χωρίς νίκη στα πλέι οφ και υπογράμμισε πως η ομάδα πέταξε βαθμούς σε παιχνίδια που θα έπρεπε να έχει κερδίσει.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη υπογράμμισε αρχικά στην κάμερα της Nova: “Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά δεν βάλαμε την μπάλα στην εστία. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε και για άλλη μια φορά χάσαμε βαθμούς. Ελέγχαμε το ματς, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν το κερδίσαμε”.

Για τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη είπε: “Δεν έχω εξήγηση ειλικρινά. Το σκέφτομαι στο σπίτι, το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά δεν ξέρω ποια είναι η αιτία που δεν έχουμε κερδίσει. Θα μπορούσα να κάνω μια λίστα από πράγματα που μας έχουν επηρεάσει… Δεν παίζουμε όπως πιο πριν, είναι λογικό να μην υπάρχει η ίδια φόρμα, αλλά δεν κερδίζουμε, είτε όταν παίζουμε καλά, είτε όταν δεν παίζουμε τόσο καλά. Αυτή η εικόνα στα πλέι οφ δεν διαγράφει τη σεζόν που έχουμε κάνει. Αξίζαμε τη δεύτερη θέση, αξίζουμε την έξοδο στην Ευρώπη”.

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο σχολίασε: “Δε νομίζω… Ήταν ένα δυνατό πλήγμα, αλλά μετά από αυτό το παιχνίδι κάναμε καλές εμφανίσεις. Πετάξαμε πολλούς βαθμούς αδίκως. Υπάρχουν αγώνες που θα έπρεπε να κερδίσουμε και δεν τα κερδίσαμε. Με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας…”.

To Top