ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα: “Θέλω να μείνω! Εννοείται πως θέλουμε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, αλλά ακόμα είναι νωρίς! Ομάδα μαχητών”

Ο Λούκας Σάσα μίλησε στο Yellow Radio για την χθεσινή νίκη του Άρη, με δικό του το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, τη φετινή χρονιά, τους στόχους της ομάδας, αλλά και το δικό του μέλλον στα “κιτρινόμαυρα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

Αρχικά, ρωτήθηκε για το αν είναι τόσο καλός… χορευτής, όσο ποδοσφαιριστής! Γελώντας, είπε… “Όχι θα έλεγα πως δεν είμαι τόσο, είμαι καλύτερος παίκτης”.

Για την φανέλα του Κλέιμαν, γκολκίπερ του Βόλου:Δεν μου την έδωσε. Παίξαμε μαζί στο Ισραήλ και είμαστε φίλοι. Του είχα στείλει μήνυμα ότι θα του βάλω ακόμα και μου έλεγε πως δεν υπήρχε περίπτωση να του βάλω γκολ”.

Για την χθεσινή εμφάνιση και πως ήταν ο ΜVP του αγώνα: “Όπως πάντα λέω έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Είναι πιο εύκολο να παίζεις καλά, όταν είναι συμπαγής η ομάδα. Η ομάδα είναι γεμάτη από μαχητές. Είναι σημαντικό να είμαστε μία γροθιά από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό. Όλοι θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, κάνω απλά την δουλειά μου”.

Για την φετινή σεζόν και τα σκαμπανεβάσματα στην αρχή, λόγω της περσινής δύσκολης χρονιάς: “Στην αρχή της χρονιάς είχα δύο μικρούς τραυματισμούς. Άκουσα πολλά και με ενοχλούσαν, ότι δεν ήμουν ίδιος με πέρσι, δεν ήμουν διαφορετικός. Ήμουν απλά τραυματίας και είχαμε πολύ καλούς παίκτες. Ο Τζέγκο και ο Ματίγια έπαιζαν μαζί και ήταν πολύ καλοί, οδήγησαν την ομάδα σε νίκες. Δεν ήμουν 100% έτοιμος, τώρα είμαι καλύτερα και γι αυτό αποδίδω. Δεν είναι καλό να είμαι εκτός αρχικής ενδεκάδας, το σέβομαι, αλλά και πάλι έχουμε πολύ καλούς παίκτες”.

Για το μυστικό της φετινής επιτυχίας του Άρη: “Oλοι θέλουμε να παίζουμε, έχουμε συναγωνισμό μέσα στην ομάδα. Κανείς δεν θέλει να είναι στον πάγκο. Αλλά δυστυχώς μόνο 11 παίζουν από το ξεκίνημα. Όποιος δεν παίζει όμως προπονείται σκληρά και είναι εκεί για να εμψυχώσει τους άλλους”.

Για την πορεία πρωταθλητισμού και στους στόχους: “Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την 1η θέση. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι να κερδίσουμε στα Γιάννινα. Το Κύπελλο ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, θέλουμε να το κατακτήσουμε. Εχουμε ακόμα πολλά μα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο”.

Για τα δύσκολα ματς και το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί: “Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε το βάθος στο ρόστερ μας. Εχουμε παίκτες σε κάθε θέση, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να παίξουν. Είναι τρελό αυτό που γίνεται, παίζουμε 12 ματς σε ένα μήνα, ενώ πριν παίξαμε τόσα σε πέντε μήνες. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε”.

Για την αφιέρωσή του στον Θεό, μετά το γκολ: “Ακόμα και στις κακές στιγμές έχω πίστη, νιώθω πως τα ελέγχει όλα και θα γίνουν όλα σωστά”.

Για το μέλλον του και τις συζητήσεις με τον Άρη για ανανέωση: “Ακόμα δεν έχουμε συμφωνία, ανάμεσα σε μένα και τον Πρόεδρο. Περιμένω τον μανατζέρ μου, δεν είναι εύκολο να ταξιδέψει από την Ιταλία, αλλά συζητάμε μόνο ακόμα. Θέλω να μείνω, όπως και ο Πρόεδρος, είμαστε σε καλό δρόμο για την συμφωνία και είναι εύκολο να το πετύχουμε”.

Για τον Άκη Μάντζιο και την συμβολή του: “Προσπάθησε να φτιάξει πολλά και το έχει καταφέρει. Είναι σημαντικό για τον Άρη να τον έχει”.

Για το που αφιέρωσε το γκολ, με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του: “Είναι εύκολη ερώτηση, ήταν για την γυναίκα μου”.

Για τον γάμο του που δεν έγινε τελικά λόγω του covid στην Βραζιλία:Πήγαμε στην χώρα μας να παντρευτούμε, αλλά μόλις είχε μπει η χώρα σε lockdown και δεν μπορέσαμε. Δεν πειράζει πρόβλημα, θα το κάνουμε την επόμενη φορά”.

Για το αν νιώθει πως είναι ο “αρχηγός των Σπαρτιατών”, όπως είχε πει ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος: “Μας άφησε πίσω ο Δημήτρης, ήθελα να ζήσω αυτή την ιστορία, τώρα όμως έχουμε περισσότερους πολεμιστές”.

Για τον κόσμο του Άρη:Μου λείπουν πολύ, όχι μόνο στο Χαριλάου, αλλά και εκτός έδρας. Ελπίζω ότι πολύ σύντομα, να είμαστε ξανά μαζί”.

To Top