ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα: «Θέλω να μείνω στον Άρη, έχουμε βρει με τον πρόεδρο το δρόμο προς τη συμφωνία»

Μιλώντας στη Nova, ο Λούκας Σάσα τόνισε την επιθυμία του για παραμονή στον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στο σημερινό ματς κόντρα στον Βόλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι ο Βραζιλιάνος μέσος…

Για τη Λαμία και τον Βόλο: «Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, όμως οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Το αφήσαμε πίσω, μάθαμε από τα λάθη μας και συγκεντρωνόμαστε στον Βόλο. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι ξανά, έχουν καλή ποιότητα, το δείχνουν παίζουν δυνατά».

Για το γεμάτο ρόστερ και το βαρύ πρόγραμμα στον Ιανουάριο:  «Είναι ώρα να μιλήσει το ρόστερ μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια, είναι κάπως περίπλοκο το πρόγραμμα, έχουμε μια ομάδα γεμάτη με παίκτες σε πολλές θέσεις. Έχουμε το ρόστερ για να ανταποκριθούμε στο πρόγραμμά μας».

Για τον χώρο του κέντρου και ότι παίζει ξανά βασικός: «Είναι καλός ο συναγωνισμός για το κέντρο και όχι μόνο εκεί. Είναι σε όλες τις θέσεις για αυτό κάθε μέρα δίνουμε τα πάντα στις προπονήσεις. Ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω τον Άρη για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το μέλλον του: «Θέλω να μείνω το έδειξα στον πρόεδρο και εκείνος με θέλει για πολλά χρόνια εδώ. Δεν έχουμε έρθει ακόμα σε συμφωνία αλλά έχουμε βρει τον δρόμο προς αυτήν».

To Top