ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα: “Θα δώσω τη ζωή μου μέσα στο γήπεδο…”

Πολεμιστής. Έτοιμος να δώσει τη ζωή του στο γήπεδο. Έτοιμος να γίνει μέλος της οικογένειας του Άρη. Ο Λούκας Σάσα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των κίτρινων από το Άρνεμ λίγο πριν κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε αρχικά: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είχα δύο μέρες που μιλούσα με τη διοίκηση για το συμβόλαιο και όλα τα διαδικαστικά και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ”.

Ρωτήθηκε πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του και είπε ότι “είμαι πολεμιστής! Μου αρέσει να τρέχω, να αμύνομαι, να δίνω μάχες. Μπορώ να παίξω και ως 6αρι και ως 8αρι. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα κερδίζουμε κάθε αγώνα, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα καταβάλω σε κάθε παιχνίδι πολύ μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο”.

Σε ερώτηση για την ετοιμότητά του είπε πως “χρειάζομαι λίγο χρόνο, γιατί πριν από δύο μέρες ξεκίνησα το ταξίδι από τη Βραζιλία. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βρεθώ στην αναγκαία ετοιμότητα και να βοηθήσω την ομάδα. Θα χρειαστώ μερικές προπονήσεις…”.

Για το αν η εμπειρία του από τα προηγούμενα χρόνια που έχει παίξει Ευρώπη τον βοηθήσει, υποστήριξε: “Είμαι οχτώ χρόνια εδώ, έχω εμπειρία και θα με βοηθήσει σίγουρα. Έχω παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γιουρόπα Λιγκ, έχω κερδίσει τίτλους στη Βουλγαρία, ειμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής, είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι εύκολα”.

Αναφέρθηκε και στον κόσμο του Άρη λέγοντας πως “θέλω να γίνω μέλος της οικογένειας του Άρη, ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι τρελοί για την ομάδα, θα δώσω τη ζωή μου μέσα στο γήπεδο γι’ αυτούς τους φιλάθλους. Αυτός είναι ο σκοπός μου και ελπίζω ο κόσμος να με κάνει ένα κομμάτι της οικογένειας του Άρη…”.

Για το καλωσόρισμα των φιλάθλων από τα social media είπε: “Δέχθηκα μηνύματα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Μου έστελναν μηνύματα πριν καν υπογράψω το συμβόλαιο!”.

To Top