ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα και Μάνος ξεχωρίζουν σε στατιστικές του Α’ γύρου των πλέι οφ (photos – videos)

Ο πρώτος γύρος των πλέι οφ και πλέι άουτ ολοκληρώθηκε με τον Άρη να έχει πετύχει δύο νίκες και να έχει υποστεί τρεις ήττες, παραμένοντας ωστόσο στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Σε αυτά τα πέντε πρώτα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος υπάρχουν δύο παίκτες του Άρη που ξεχωρίζουν στις στατιστικές κατηγορίες.

Ο Λούκας Σάσα έχει παίξει και στα πέντε αυτά ματς ως βασικός σε όλα τα 90λεπτα. Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στην 1η θέση στις εύστοχες πάσες, έχοντας τροφοδοτήσει 71 φορές τους συμπαίκτες και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, που είναι ο Λούκας Βιγιαφάνες του Παναθηναϊκού με 50. Ακόμα, κατέχει την 2η θέση -ουσιαστικά την πρώτη όμως γιατί τον περνάει μόνο ο Διούδης του Παναθηναϊκού- στα κλεψίματα με 24 με τον επόμενο μη τερματοφύλακα να είναι ο Στέφαν Σβαμπ του ΠΑΟΚ με 19.

Επίσης, αν και αγωνίζεται στα αμυντικά χαφ, βρίσκεται στην 4η θέση με τις περισσότερες προσπάθειες για γκολ μετρώντας 9, ενώ έχει δώσει και μία ασιστ στο γκολ του Σίλβα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, φάση η οποία μάλιστα ξεκίνησε με δικό του κλέψιμο!

Από πάνω του στις προσπάθειες είναι ο Δημήτρης Μάνος με 10, ο οποίος έχει βρει και δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, κατέχοντας την 5η θέση των σκόρερ μαζί με τους Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ), Χασάν (Ολυμπιακός), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Ντουρμισάι (ΑΕΛ), Βέργος (Παναιτωλικός).

Στις πάσες ο Σάκιτς είναι στην 5η θέση με 45 και ακολουθούν από κοντά οι Τζέγκο (41), Σούντγκρεν (37), Μαντσίνι (36), ενώ ο Αυστραλός μέσος βρίσκεται και στην 7η θέση των κλεψιμάτων με 17.

 

To Top