ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα: «Να απολαύσουμε τα πλέι οφ – Για ένα καλό αποτέλεσμα στο “Καραϊσκάκης”»

Ο Λούκας Σάσα στάθηκε σε δηλώσεις του στη βελτίωση που έχει παρουσιάσει ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια και ευχήθηκε να πάρει η ομάδα του, ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των play off, κόντρα στον Ολυμπιακό (13/03).

Ο Βραζιλιάνος μέσος των «κίτρινων» τόνισε ότι η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά και έχει δείξει εμφανή σημάδια αγωνιστικής προόδου και όπως είπε τώρα, πρέπει να απολαύσει τα play off και να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκας Σάσα στη NOVA:

«Τα πλέι οφ είναι το καλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος, δουλέψαμε σκληρά, παλέψαμε σκληρά, όλη τη διάρκεια της σεζόν για να φτάσουμε εδώ, είμαστε λοιπόν στα πλέι οφ, περιμένω ότι θα γίνουν δέκα δυνατά και ωραία παιχνίδια. Είμαστε καλά σαν ομάδα, έχουμε αποδείξει το τελευταίο διάστημα ότι βελτιωνόμαστε, ότι προοδεύουμε και βρίσκουμε το ρυθμό μας. Αυτό ελπίζω ότι θα κάνουμε και στα πλέι οφ, να τα απολαύσουμε. Με τον Ολυμπιακό είτε στην έδρα μας, είτε στην έδρα του είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε καλά, πάμε όμως για να αποδείξουμε τη φόρμα μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

To Top