ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάσα: “Περιμένω έναν “πόλεμο” με τον ΠΑΟΚ, πάμε για τους τρεις βαθμούς”! (video)

Ο Λούκας Σάσα σχολίασε πώς περιμένει ότι θα είναι το επόμενο παιχνίδι για τον Άρη στη διαδικασία των πλέι οφ της Superleague1, αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Eναν “πόλεμο” εντός αγωνιστικού χώρου περιμένει ο Λούκας Σάσα την ερχόμενη Κυριακή (17/4, 19:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”! Το ντέρμπι των “αιωνίων” της Θεσσαλονίκης εκεί οδηγεί τη σκέψη του Βραζιλιάνου μέσου του Άρη. Κι αυτό ακριβώς τόνισε στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA αμέσως μετά το προηγούμενο ντέρμπι της ομάδας του, αυτό με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ (10/4).

Στην ερώτηση, λοιπόν, πώς περιμένει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της SL1, ο Σάσα ήταν ξεκάθαρος: “Περιμένω ότι θα είναι ένας “πόλεμος”!”, είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όπως συμβαίνει πάντα. Eίναι ένα ντέρμπι. Θα πάμε, όμως, για τη νίκη, τη χρειαζόμαστε και πάμε για τους τρεις βαθμούς”.

Αναλυτικά:

Τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ: «Πολύ καλή νίκη και πολύ σημαντική για εμάς. Ήταν η πρώτη μας νίκη στα Playoffs και ήταν πολύ χρήσιμη σε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είμαστε αρκετά περήφανοι και ικανοποιημένοι για το παιχνίδι μας. Έχουμε ακόμη άλλα έξι παιχνίδια και εμείς τα βλέπουμε σαν έξι τελικούς για εμάς, αφού όλα θα είναι δύσκολα.

Σαφώς κάθε πόντος για εμάς είναι σημαντικός κι όπως είπα είμαι περήφανος που κερδίσαμε την ΑΕΚ, καθώς πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα, η οποία παλεύει με εμάς για τις ίδιες θέσεις. Όμως υπάρχουν ακόμη έξι ματς κι εμείς χρειαζόμαστε ακόμα βαθμούς. Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι, ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα μου. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό. Δύσκολος αγώνας, ένας «πόλεμος» όπως γίνεται πάντα με τον ΠΑΟΚ, αλλά χρειαζόμαστε βαθμούς και θα παίξουμε για τους τρεις πόντους».

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΣΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top