ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάσα: “Στο χέρι μας είναι…”

Ο Λούκας Σάσα πολιορκήθηκε από τους φιλάθλους, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Άρη στο περίπτερο της ομάδας στη ΔΕΘ, και τόνισε ότι είναι καθαρά στο χέρι των παικτών να αλλάξουν την κατάσταση.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Βραζιλιάνος μέσος επεσήμανε: “Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει. Το νιώθουμε και στους αγώνες, αλλά αυτό εδώ είναι ακόμα πιο έντονο γιατί τους έχουμε δίπλα μας… Είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή, προερχόμαστε από δύο όχι πετυχημένα αποτελέσματα, περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο να είναι ο 12ος παίκτης και να πάρουμε τη νίκη”.

Για το κακό ξεκίνημα και για την αλλαγή προπονητή είπε: “Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα, είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση. Πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση, ακόμα κι αν χρειστεί λίγο χρονο παραπάνω, για να γίνει η πιο σωστή επιλογή στο θέμα του προπονητή. Εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και αυτό θα κάνουμε…”.

Για τις δυσκολίες που έχει η αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν είπε: “Δεν είναι καλό να αλλάζει ένας προπονητης μέσα στη σεζόν, γιατί αυτός έκανε την προετοιμασία, έφτιαξε την ομάδα, αλλά δεν ήταν απόφαση δική μας, ήταν  απόφαση του προέδρου και πρεπει να προσαρμοστούμε και να κοιτάξουμε μπροστά”.

To Top